Leer duiken via Duikcursus.com
  April 2018  
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
381 duikscholen
0 cursussen
4102 opleidingen

Organisaties

Zoek

FAQ

1. Wat is het verschil tussen een cursus en een opleiding?
Een opleiding is de beschrijving van een aantal lessen, zoals deze voorgeschreven wordt door een organisatie om een brevet te kunnen halen. Met een cursus wordt op deze site een specifieke 'run' van een opleiding bedoeld, waarin een groepje deelnemers de opleiding volgt. De opleiding is bijvoorbeeld 'PADI Nitrox Specialty' en de cursus is als Duikcentrum ScubaDo de nitrox specialty geeft op 4 en 5 september 2004 aan 3 duikers.

2. Doen jullie alleen maar PADI cursussen?

Nee, dat lijkt misschien wel zo, maar PADI is nou eenmaal een van de grootste organisaties in Nederland. Duikcursus.com streeft er echter naar om van ALLE organisaties de aangesloten scholen met hun cursussen op de site te tonen. Je zult hier dus ook scholen vinden die les geven volgens IDD, NAUI, IANTD, AED, PSDA, IAHD, TDI, ANDI, SDI, NOB enz....

3. Wil je banners ruilen?

Door middel van banner ruil meer verkeer naar jouw en onze website trekken is altijd een goed plan. Je site moet wel duikgerelateerd zijn. Kijk hier eens of er een banner tussen staat die je aanspreekt. Stuur daarna een mailtje naar banners@duikcursus.com met je voorstel en dan komen we er samen wel uit.

4. Wat betekenen die nummers achter de organisaties, helemaal links?

Die lijst toont alle organisaties die in het systeem van duikcursus.com zitten. Als je op de organisatie zelf klikt, kom je terecht op het cursus aanbod van die betreffende organisatie. De nummers tussen haakjes erachter laten zien hoeveel scholen er in Nederland bij die organisatie zijn aangesloten.

5. Waar kan ik mijn duikschool aanmelden?

Als je duikschool niet te vinden is in ons systeem. Dan kun je de gegevens daarvan naar ons toesturen via de contact pagina. Nog makkelijker is het om jezelf meteen in te schrijven als gebruiker zodat je daarna ook meteen zelf de gegevens van je schoolt bij kunt werken.

6. Wat krijg ik allemaal bij een abonnement?

Als je een abonnement afsluit krijg je een aantal extra's die meer potentiele cursisten naar jouw duikschool zullen trekken. Lees hier wat die extra's allemaal zijn.


Cursussen:
Duiklinks:
duiklinks.nl
OW Biologie
Ultimate Dive Log
duikstekken.nl
duikforum.nl
worlddivemap.com
Rebreather Pro
duiken.eigenstart.nl